El ‘Triangle de la mar blava’ avisa que la dreta ‘s’ha homologat i és més salvatge’

  • Iniciativa per Catalunya, Iniciativa del Poble Valencià i Iniciativa-Verds de les Illes es reuneixen per coordinar la seva acció

VilaWeb
Redacció
10.02.2012 - 14:41

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El ‘Triangle de la mar blava’, tal com es coneix l’aliança informal d’Iniciativa per Catalunya, Iniciativa del Poble Valencià i Iniciativa-Verds de les Illes, ha celebrat a València una de les seves reunions periòdiques per coordinar les seves propostes polítiques. El secretari general d’ICV, Joan Herrera, ha advertit en la conferència de premsa posterior a la reunió que ‘mai com ara’ els Països Catalans havien tingut una situació tan semblant ‘amb una dreta tan salvatge, que retalla drets i aposta per un model molt antic per sortir de la crisi’. Herrera ha posat com a exemple el projecte Eurovegas i ha dit que és propi dels ‘deliris’ de Camps i la seva política de grans esdeveniments.

A la reunió hi han assistit Joan Herrera, la portaveu d’Iniciativa del Poble Valencià, Mónica Oltra, i el coordinador d’Iniciativa-Verds de les Illes, David Abril.

Les tres formacions han presentat un manifest en què es denuncia la situació econòmica i les mesures de la dreta en el camp econòmic i social. Iniciativa del Poble Valencià, Iniciativa per Catalunya i Iniciativa Balers coincideixen en el diagnòstic de la situació i posen de manifest la voluntat de col·laborar amb l’estratègia de donar ‘una sortida a la crisi des de l’esquerra alternativa, ecologista i radicalment democràtica’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any