Les estrenes. ‘The descendants’ arriba a les sales de cinema amb dos Globus d’Or sota el braç

  • El protagonitza George Clooney · Fem un cop d'ull a les estrenes d'aquest cap de setmana

VilaWeb
Redacció
20.01.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘The descendants’ arriba aquest cap de setmana a la gran pantalla amb l’aval de la crítica. Fortament aplaudit, el film és un relat de la imperfecció humana, protagonitzat per un George Clooney que ha merescut per aquest paper el Globus d’Or a millor actor dramàtic. ‘The descendants’ també ha estat mereixedor del Globus d’Or a millor film dramàtic, signat per director Alexander Payne (‘Sideways’, ‘About Schmidt’). No és l’única pel·lícula que s’estrena aquest cap de setmana; tot seguit fem un cop d’ull a cadascuna. També podeu consultar ací els que s’estrenaren la setmana passada.

>The descendants. Direcció: Alexander Payne. Intèrprets: Shailene Woodley, Amara Miller, Patricia Hastie; George Clooney, Beau Bridges, Matt Corboy. Gènere: Drama. Esbós: Matt King, un marit indiferent i pare de dues filles, es veu obligat a reconsiderar el seu passat i encarrilar el futur quan la seva muller té un greu accident en un vaixell. Matt s’anirà acostant a les filles mentre sospesa si ven les terres de la família. Vídeo.

>Bunraku. Direcció: Guy Moshe. Intèrprets: Demi Moore, Emily Kaiho; Josh Hartnett, Woody Harrelson, Ron Perlman, Kevin McKidd, Jordi Molla. Gènere: Acció. Esbós: En un món sense armes de foc un rodamón misteriós, un cambrer i un jove samurai tramen una venjança contra una de les forces malignes que dominen la ciutat: un grup format per assassins sanguinaris i lady Alexandra, una ‘femme fatale’ amb un passat fosc. Vídeo.

>Black Gold. Direcció: Jean-Jacques Annaud. Intèrprets: Freida Pinto; Tahar Rahim, Mark Strong, Antonio Banderas,. Gènere: Drama. Esbós: Adaptació de la novel·la ‘The Great Thirst’ de Hans Ruesch. Tot i haver signat la pau, dos emirs de l’Aràbia es barallen quan n’hi ha un que comença a extreure petroli d’una zona neutral, segons l’acord pres. Vídeo.

>Jack and Jill. Direcció: Dennis Dugan. Intèrprets: Katie Holmes, Elodie Tougne; Adam Sandler, Al Pacino, Rohan Chand. Gènere: Comèdia. Esbós: En Jack, pare de família, sempre es trasbalsa quan, un cop l’any, el visita la seva germana bessona, na Jill. Però ara la visita s’allarga massa, i en Jack comença a pensar com fer-ho perquè na Jill se’n torni a casa, a l’altra punta del país. Vídeo.

>Silencio en la Nieve. Direcció: Gerardo Herrero. Intèrprets: Juan Diego Botto, Carmelo Gómez, Jordi Aguilar. Gènere: Drama. Esbós: Rússia, hivern del 1943. Un batalló de la Divisió Blava troba el cadàver d’un soldat espanyol amb una inscripció gravada amb ganivet: ‘Ves que Déu et mira ‘. El soldat i ex-inspector Arturo Andrade ha d’investigar l’assassinat. Vídeo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any