Un llibre per al 25è aniversari dels gegants de Prats de Lluçanès

  • Vicenç i Àgata. 25 anys voltant recull la història dels gegants i dels qui els han fet ballar

VilaWeb
Redacció
13.12.2011 - 13:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Colla gegantera de Prats de Lluçanès va presentar el diumenge passat, el llibre que posa punt final a la celebració del 25è aniversari dels gegants: Vicenç i Àgata 25 anys voltant. L’acte es va fer a Cal Bach de la mà de l’alcalde de Prats, Lluís Vila, l’editora, Núria Vila, i el membre de la colla dels geganters, Isaac Peraire.

Amb una sala plena de gom a gom, va ser un acte molt emotiu. “L’objectiu era fer un recull històric però també fer un recull dels sentiments, escriure la història des de dins”, va descriure Núria Vila. S’hi fa un repàs cronològic dels 25 anys però també inclou textos de persones vinculades a la colla gegantera, això el fa amè i divertit ja que és un passeig per anècdotes explicades en primera persona. Peraire va apuntar: “Hi ha coses que no es poden explicar en un llibre, com els amics que hem fet trobada rere trobada”.
El llibre ha estat coordinat per l’editorial Cal Siller i per diferents membres de la colla gegantera, es pot comprar a les llibreries del poble.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any