Joel Joan parla del film ‘Fènix 11·23’ amb els lectors de VilaWeb

  • Basat en la història d'Èric Bertran, és un projecte que cerca micromecenatge · Participarà en un xat a les 13.30

VilaWeb
Redacció
05.05.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’actor i director Joel Joan participarà avui a les 13.30 en un xat amb els lectors de VilaWeb per parlar del film ‘Fènix 11·23‘. El film, dirigit per Joan mateix i per Sergi Lara, es començarà a rodar a la tardor i es costejarà a base de micromecenatge. N’és el tema la història real d’Èric Bertran, el minyó de Lloret de Mar que, als catorze anys, fou acusat de terrorisme per haver enviat correus electrònics als supermercats demanant que etiquetessin els productes en català.

Produït per Arriska Films i Benecé Produccions, el film té el suport de TV3 i de l’Insitut Català d’Indústries Culturals (ICIC). El projecte, però, també per les dificultats per trobar finançament, ha decidit recaptar una part del pressupost via micromecenatge (‘crowdfunding’ en anglès); és a dir, a base de petites aportacions de gent anònima, en canvi de productes promocionals del film i d’entrades per a poder-lo mirar a les sales de cinema.

Les aportacions a ‘Fènix 11·23’, que es poden fer a la web del film, van des de deu euros a tres mil, quantitat que converteix el mecenes en coproductor financer.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any