Gràcia Decideix bat rècords arribant al 20,4% de participació

  • Avui encara es pot votar fins a les 18.00 · Ahir hi passaren Carretero, Portabella, Lailla, Tremosa i Valdero, entre d'altres

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
20.02.2011 - 12:54

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Més del 20% dels graciencs van votar ahir a la marató de recollida de vot anticipat que aquest cap de setmana Barcelona Decideix ha organitzat a Gràcia, superant les xifres de participació del barri de la Barceloneta. A les 2 de la matinada havien votat un total de 7.615 ciutadans, dels quals 428 no estan censats a Gràcia. Sobre el cens d’electors de la vila de Gràcia (35.931) els 7.329 electors censats que han emès el seu vot corresponen a un 20’4% del total. Avui encara es pot votar fins a les sis de la tarda en les trenta taules amb urnes, que ahir van ser obertes fins a les dues de la matinada. Al llarg del dia, ahir hi van passar, entre d’altres, Joan Carretero (Reagrupament), Jordi Portabella (ERC), Ramon Tremosa (CiU), Assumpció Lailla (UCD) i Emili Valdero (SI).

L’organització està molt satisfeta de la bona marxa de la marató de Gràcia i auguren un diumenge positiu, malgrat que el temps no acompanya. Per fer balanç del cap de setmana hi haurà una conferència de premsa aquest vespre per explicar públicament el recompte de participació. No hi haurà escrutini dels sí, els no i els vots en blanc, perquè els vots emesos seran sumats als de la consulta general del 10 d’abril.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any