Queco Novell, director de VilaWeb per un dia

  • Al xat amb els lectors, va respondre preguntes d'alguns dels personatges que imita: Oriol Pujol, Xavier Trias, Ferran Mascarell i Màrius Serra.

VilaWeb
Redacció
10.02.2011 - 09:24

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El periodista Queco Novell va ser, el dia 4 de febrer, director convidat de VilaWeb. A primera hora del matí va dirigir el consell de redacció i va advocar perquè la imatge predominés a la portada del diari (vídeo). Va obrir un debat interessant sobre els usos de les xarxes socials, que, per una altra banda, li inspiren unes certes reserves. Però va estrenar-se al Twitter: @queconovell.

També va voler esbrinar com es vivia la revolta egípcia als bars del barri del Raval de Barcelona. D’aquesta idea, en va sorgir aquest reportatge en vídeo, en què immigrats dels països àrabs expliquen que segueixen amb molta atenció l’actualitat de la revolta des dels bars que poden sintonitzar la cadena de televisió al-Jazira.

Queco Novell va participar a la tarda en un xat amb els lectors de VilaWeb, i va respondre les preguntes d’alguns dels personatges que imita a ‘Polònia’: Oriol Pujol, Xavier Trias, Ferran Mascarell i Màrius Serra.

Novell, després d’anys de dedicació al periodisme radiofònic i televisiu, s’ha fet molt popular com a humorista i imitador de personatges públics, en programes com Minoria absoluta (RAC1), Set de nit i, actualment, Polònia i Crackòvia (TV3).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any