On es pot comprar l’iPad des d’avui?

  • Us oferim un tast d'aquest nou concepte d'ordinador d'Apple i recomanem alguna de les dues-centes mil aplicacions i escaig ja disponibles

VilaWeb
Redacció
28.05.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’iPad, el nou concepte d’ordinador d’Apple, amb més d’un milió d’unitats venudes als EUA des de l’abril, arriba finalment avui a casa nostra. Amb retard respecte de la primera data prevista, ja es podrà comprar, per internet o a les botigues autoritzades de la marca de la poma (cercador d’establiments; ací de Catalunya Nord), un ‘tablet’ totalment tàctil, portàtil i concebut com una màquina personal dedicada al consum de tota mena de continguts: vídeos, música, jocs, fotos, llibres, diaris, revistes i les dues-centes mil aplicacions ja disponibles per a l’iPhone i l’iPad. El preu recomanat de venda oscil·la entre 479 euros i 779, uns cent vint euros més car que no als EUA (vídeo).

El model bàsic amb wi-fi i 16 GB costa 479 euros; el de 32 GB, 579 euros, i el de 64 GB, 679. Si s’hi afegeix connexió 3G, costen 579 euros (16 GB), 679 euros (32 GB) i 779 euros (64 GB). Per a aquestes últimes versions amb connexió 3G, les principals operadores ja han començat a proposar ofertes. A casa nostra ja n’han confirmades Movistar, Orange i Vodafone. A Catalunya Nord, a més d’Orange, seran Bouygues i SFR les operadores amb plans de dades per al nou aparell d’Apple.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any