Llull TV ja emet via internet

  • L'Institut Ramon Llull n’estrena les emissions coincidint amb el programa d'activitats 'Sant Jordi al Món' · La primera emissió ha estat una conversa sobre literatura i traduccions amb Jaume Cabré i Kirsten Brandt

VilaWeb
Redacció
19.04.2010 - 17:52

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Coincidint amb el programa d’activitats ‘Sant Jordi al Món’, avui s’ha inaugurat la televisió per internet de l’Institut Ramon Llull, anomenada Llull TV. En fase de proves, ha emès en directe aquesta tarda el primer programa propi, una conversa sobre literatura i traducció entre l’escriptor Jaume Cabré, el director de l’IRL, Josep Bargalló, i la traductora a l’alemany d’en Cabré, Kirsten Brandt. En aquesta emissió els espectadors han pogut enviar comentaris i preguntes als conversadors via web.

Des D’ara Llull TV oferirà emissions en directe de materials cedits per les televisions públiques dels territoris que formen part de la Fundació Ramon Llull, audiovisuals d’activitats organitzades per l’institut i materials de producció pròpia i expressa, com la sèrie de ficció ‘4 Cats’, de vint capítols d’uns cinc minuts, sobre situacions de comunicació quotidiana de cinc joves de Barcelona.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any