Torna el Rugby Quatre Barres a l’Alguer

  • Dissabte 9 de maig els algueresos s'enfronten al CNPN-Enginyers

VilaWeb
Redacció
08.05.2009 - 17:49

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Per als jugadors, els directius, els aficionats del Torneig Quatre Barres es considera el partit de la temporada, el partit que enfronta el dissabte 9 de maig a les 17,30 al Camp de Maria Pia l’Amatori contra els catalans de CNPN-Enginyers. Hi ha moltes raons per les quals la reunió podria ser considerada com el més destacat del torneig.Desafiament entre els dos equips més en forma però sobretot és el desafiament entre les dues societats que més han volgut el naixement del torneig.

Els dos equips han començat a desafiar-se fins i tot abans del torneig, amb trobades amistoses i d’aquelles va néixer la idea de crear un veritable torneig que arribes a la resta de clubs de terres catalanes.

L’equip que ve a visitar-nos té una forta tradició rugbistica i és part integrant d’una societat esportiva nascuda a Barcelona el 1930, any del naixement del Cub Natació Poble Nou, societat que inclou actualment les seccions d’atletisme, natació i waterpolo. Una societat crescut amb el temps i ara compta amb més de tres mil socis dividits entre les diferents disciplines.

Jordi Homs actual president de la societat és la veritable ànima de l’empresa, que amb el seu entusiasme ha portat a participar el seu club al campionat anglès, reconeixement prestigiós per a un club de Rugby que no fa part de la Federació Anglesa.

Els amics catalans no es limiten a jugar a la lliga d’ultramar, realitzen gires per tot el món, entre les quals ens agrada recordar aquella de Sudàfrica el 2006 a la qual van ser convidats a participar dos atletes de l’Alguer, l’actual entrenador de l’equip 4 Barres Luca Nurra i Francesco Serio, dos atletes que durant anys van estar en actiu a l’Amatori Rugby

Dissabte, 9 de maig, a les 17, l’atmosfera serà brillant el CNPN ENGINYERS ha guanyat tots els partits fins ara jugats i el seu objectiu és guanyar el torneig sense patir cap derrota.

D’altra banda, l’Alguer després de guanyar a Tarragona no ha abandonat l’esperança de guanyar el torneig i confia als dos partits de casa per connectar amb la part superior de la classificació del torneig.

Als algueresos no mancarà l’entusiasme i l’esperit d’equip per redimir la temporada no molt brillant del primer equip a la lliga. Serà segurament un bon partit, un partit de no perdre entre dos bons equips, lligats per l’amistat, que lluiten al camp i que fora d’ell el temps i les trobades van consolidant i enfortint l’amistat i la col·laboració entre les dues societats.

Una demostració que la trobada no és una simple reunió de rugbistica, és la confirmació de la presència del Síndic de l’Alguer Marco Tedde, el qual portarà la salutació de tota la ciutat a uns amics i a un Torneig que uneix diversos clubs de la comunitat catalana internacional.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any