Isona Passola, a VilaWeb TV: ”Cataluña-Espanya’ dispara al cervell i no al cor’

  • VilaWeb ha conversat amb la directora del documental en què diverses personalitats parlen de les relacions entre tots dos territoris

VilaWeb
Redacció
28.04.2009 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest cap de setmana s’ha estrenat el film ‘Catalunya-Espanya‘ (tràiler), un documental dirigit per Isona Passola i produït per Massa D’Or Produccions, que tracta de les relacions entre aquests dos territoris. ‘Cataluña-Espanya’ dispara al cervell i no al cor’, diu Passola en aquest vídeo, en què també explica que al film s’hi tracten ‘arguments de fons’ expressats per personatges de totes les tendències, perquè s’ha cercat l’origen del conflicte.

Passola explica que per fer aquesta pel·lícula s’ha inspirat en el documental de Julio Medem, ‘La pelota basca‘, i puntualitza que ‘Cataluña-Espanya’ no va dirigit a un públic independentista, sinó que és per ser vist per tots els públics perquè neix amb el propòsit ‘d’ampliar el cercle’. Passola espera que el film es pugui veure fora del nostre país. De moment, des del País Basc ja s’han interessat en projectar-lo.

A ‘Cataluña-Espanya’ hi han participat filòsofs, historiadors, ecologistes i humoristes. Toni Soler, Rubert de Ventós o Albert Boadella són alguns dels personatges que apareixen a la pel·lícula.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any