Joan Font: ‘Hem de respondre al client en la mateixa llengua en què se’ns adreça’

  • El director de Bonpreu, guardonat amb el Premi d'Honor Lluís Carulla

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
20.11.2008 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Joan Font, director de la cadena de supermercats Bonpreu, fou guardonat ahir al vespre amb el Premi d’Honor Lluís Carulla, que lliura cada any la Fundació Lluís Carulla. El jurat valora que Font hagi desenvolupat un model econòmic pensat i dirigit des del territori i arrelat al país, oferint un producte de qualitat i sostenible. ‘Mantenir-se ferm en els principis fa que l’empresa sigui més rendible’, diu Font en aquesta entrevista amb VilaWeb TV.De Font, el jurat ha valorat: ‘Ha volgut formar part del dia a dia del ciutadà de Catalunya, creient que la dimensió del ciutadà, inclosa la seva llengua i cultura, va més enllà del rol del consumidor. Ha defensat entre el seu equip humà que en el món de l’empresa no val tot i que l’empresa ha d’actuar de forma responsable en tots els elements de la seva àrea d’activitat retornant a la societat part del que aquesta societat li ha donat’.

Els Premis d’Actuació Cívica que també lliura la Fundació han anat a parar a Maria Teresa Giménez de Barcelona, Josep Lloret de Torroella de Montgrí, Maria Carme Sureda de Santa Coloma de Queralt, Agustí Agulló d’Elx, Empar Granell d’Ontinyent i Antoni Martinelli de L’Alguer. En nom de tots ells, Granell, mestra i fundadora de la Coordinadora per la Defensa i l’Ús del Valencià de la Vall d’Albaida, ha agraït el premi.

El Saló de Cent s’ha omplert en la tradicional cerimònia de lliurament dels Premis, en la qual hi ha intervingut la Coral Sant Jordi i s’ha fet una lectura de textos de Palau i Fabre.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any