Backstreet Boys fan a Badalona l’únic concert del Principat

  • Actuen aquest vespre a les 21 hores a l'Olímpic

VilaWeb
Redacció
08.11.2005 - 14:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El quintet nord-americà Backstreet Boys arriba aquest dimarts al Pavelló Olímpic per presentar el seu últim treball “Never Gone”. Després de cinc anys de parèntesi discogràfic, aquest disc és més adult i pretenen recuperar bona part dels milions de seguidores adolescents que es van guanyar a tot el món en la passada dècada. Els cinc components han estat més d’un any enregistrant “Never Gone” que reflecteix la maduresa d’aquests nois. El projecte recull les experiències personals amb les lletres sobre temes universals com les històries d’esperança, pèrdua, redempció, amor i desengany.

Backstreet Boys, una banda nascuda a Orlando el 1993 i formada pels cosins Kevin Richardson i Brian Littrell, a més de Howie Dorough, A.J. Mclean i Nick Carter, va debutar en el mercat discogràfic el 1996 amb un àlbum homònim i va aconseguir la fama mundial amb el seu segon disc, “Backstreet’s Back” (1997).

Van aconseguir vendre 71 milions de còpies i van desencadenar una onada de grups masculins que van calcar la seva fórmula d’èxit, com N’Sync, F5VE o Boyzone.

A més del concert a Badalona també acturaran al Palacio de Deportes de Madrid. En els dos concerts es podran tornar a reviure els grans èxits, com “I Want It That Way”, “Shape Of My Heart”, “As Long As You Love Me” o “Everybody'(Backstreet’s Back)”.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any