Mas es reuneix amb el primer ministre d’Eslovàquia

  • És a Catalunya per visitar la planta de Transmesa a Arenys de Mar

VilaWeb
ACN
30.03.2015 - 17:19

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president de la Generalitat, Artur Mas, s’ha reunit amb el primer ministre d’Eslovàquia, Robert Fico, que ha arribat a Catalunya per assistir a la inauguració de la planta de Transmesa a Arenys de Mar. Una reunió a l’Aeroport de Girona-Costa Brava a la qual també ha assistit el secretari d’afers exteriors i de la UE, Roger Albinyana. El grup eslovac Zeleziarne Podbrezova va adquirir Transmesa el 2008, una empresa que es dedica a la fabricació i comercialització de tub d’acer de precisió i que té dues plantes a Catalunya: a Sant Ramon i a Arenys de Mar. Aquesta última compta amb una inversió de 12 milions d’euros i substitueix la que hi havia a Premià de Mar.

Durant la reunió, ambdós mandataris han parlat de les inversions creuades eslovaques i catalanes als dos països, de les respectives realitats econòmiques i també dels processos electorals que tant Catalunya com Eslovàquia afrontaran en un futur pròxim, segons informa Presidència en un comunicat. El president eslovac ha convidat Mas a visitar el seu país i aquest ha expressat el desig de fer-ho quan sigui possible.

El govern recorda que les relacions entre Catalunya i Eslovàquia s’han vist reforçades arran de l’obertura de l’Oficina de la Generalitat a Àustria el passat mes de febrer.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any