La Generalitat recluta treballadors per a la consulta del 9-N

  • Governació comença un procés de selecció de persones perquè actuïn com a representants de l'administració a Barcelona i Badalona

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
01.10.2014 - 19:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Entre els tràmits administratius activats amb la convocatòria de la consulta sobre el futur polític de Catalunya del 9 de novembre, el Departament de Governació i Relacions Institucionals ha començat un procés de selecció de persones que actuïn com a representants de l’administració a Barcelona i Badalona. Tindran per missió donar suport al funcionament dels locals i meses de consulta durant el període de votació i facilitar les dades dels avanços de participació i de resultats provisionals el mateix dia de la votació presencial.

La compensació econòmica pel fet de treballar tot el 9 de novembre és de 150 euros bruts els responsables de dues meses i 120 euros bruts els d’una mesa (en locals amb un nombre de meses senars).

Els requisits per a ser seleccionat són tenir entre divuit anys i seixanta-cinc; disposar almenys del títol graduat escolar o equivalent; i tenir un telèfon mòbil operatiu durant la jornada de la consulta.

El text de l’oferta proposa d’omplir un formulari i enviar-lo. Però ara el formulari no hi és a causa de l’aturada dels tràmits administratius de resultes de la suspensió cautelar del Tribunal Constitucional espanyol. Tanmateix, la Generalitat ha deixat obert un correu electrònic de contacte. Segons la informació de la pàgina, s’hi poden presentar candidats fins diumenge, 5 d’octubre.

Trobareu tota la informació d’aquesta oferta de feina en aquesta adreça.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any