Camacho, després de la gran V: ‘Els independentistes van de davallada’

  • Ha participat en l'acte unionista de Tarragona

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
11.09.2014 - 21:29

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Segons la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, els independentistes ‘van de davallada’ i ‘la Catalunya silenciosa aixeca la veu’. Considera a la V d’avui a Barcelona no hi ha participat tanta gent com en manifestacions anteriors.

Sánchez-Camacho, que ha participat en l’acte organitzat per Societat Civil Catalana a Tarragona, ha insistit a dir que l’independentisme es troba en un ‘final d’etapa’ i ha demanat al president Mas que no dediqui temps a les manifestacions independentistes i que escolti la voluntat dels 7,5 milions de catalans, també els que se senten espanyols.

Vegeu aquestes declaracions:

El vice-secretari d’organització del PP, Carlos Floriano, després de la manifestació multitudinària per la independència, ha dit: ‘Uns pocs no poden decidir sobre allò que és de tots els espanyols.’ Segons Floriano, la V ha estat una festa excloent que ha bandejat una part de la societat catalana. ‘Si no ets independentista, aquesta no és la teva festa’, ha dit. Així mateix, ha criticat el govern de la Generalitat, del qual ha dit que volia incomplir la llei i la constitució espanyoles per obrir una etapa que llevaria als catalans ‘els drets que els corresponen com a espanyols i com a europeus’.

Segons Floriano, els qui defensen el dret de decidir de Catalunya fan referència a un dret que també és dels espanyols, mentre que el PP vol ‘la convivència i la concòrdia’, i que la Diada sigui una celebració de catalanitat i no pas la festa dels independentistes: ‘Volem recuperar la senyera i no volem que ens la canviïn per una estelada’, ha acabat dient.

Notícia relacionada: Comparació entre la V de la Diada i l’acte unionista de Societat Civil

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any