La Gossa Sorda, Pirat’s i Pepet i Marieta s’afegeixen al cartell de l’Acampada Jove

  • Del 17 al 19 de juliol a Montblanc també hi actuaran Txarango i Els Amics de les Arts

VilaWeb
ACN
27.05.2014 - 19:43

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

a Gossa Sorda i La Raíz són dos dels nous grups confirmats a l’Acampada Jove, el festival politico-cultural que se celebrarà a Montblanc del 17 al 19 de juliol. A banda d’aquest dos grups n’hi ha quatre més que s’afegeixen al cartell, Juantxo Skalari & la Rude Band, Pepet i Marieta, Pirat’s Sound Sistema i Itaca Band. Les sis noves incorporacions se sumen als anteriors avançaments que havia fet l’organització amb noms com Txarango i Els Amics de les Arts. En una conferència de premsa al Centre Artesà Tradicionarius de Gràcia de Barcelona, l’organització de l’Acampada Jove ha fet públic el cartell aquest dimarts

El cartell també inclou les actuacions dels Amics de les Arts, Txarango, Talco, Aspencat, Els Pets, Brams, Oques Grasses, Green Valley, Ebri Knight, Cybee, Bonobos i Kaoba. L’organització, però, ha anunciat que guarda algunes sorpreses que farà públiques durant els propers dies.

Aquest matí també s’han fet públics els espais del festival a Montblanc, que comptarà amb la tradicional zona d’Acampada -espai Països Catalans-, l’escenari principal -espai Independència- i continua l’aposta de l’any passat per un segon escenari al recinte -Carpa Tio Canya.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any