Compromís s’oposa a la instal.lació d’Eurovegas a les comarques de Castelló

  • El diputat Josep Maria Pañella considera "negativa" la construcció d'aquest espai a Marina d'Or

VilaWeb
Redacció
05.06.2012 - 17:32

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La polèmica s’ha originat després de les paraules del president Fabra en les quals afirmava el suport de la Generalitat a Marina d’Or pel projecte d’Eurovegas. Per a Fabra “aquesta infraestructura és molt positiva perquè crearà oportunitats de treball, d’inversió, de futur i de nous turistes”.

El diputat castellonenc a les Corts Valencianes per Compromís, Josep Maria Pañella, considera “negativa” la construcció del projecte Eurovegas als solars de Marina d’Or. Per a Pañella, “l’actitud de Fabra segueix les línies dels grans projectes de l’ex-president Camps”. A més, per al diputat, el projecte només és “una prova més” que demostra que “el Consell està desorientati “és incapaç de crear ocupació i riquesa”.

“En un territori amb més de mig milió d’aturats, ja seria hora que el president del Consell parlara d’economia productiva i de creació de llocs de treball estables, i no de grans projectes”, ha afegit. Ha advertit també, en el seu comunicat, que Fabra continua fent la política “dels projectes megalòmans, grandiosos, poc factibles i que donen beneficis tan sols a uns pocs “.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any