‘Em va posar el genoll a l’esquena. Em va pegar puntellons a les costelles’

  • Ivan Soler relata l'agressió policíaca de què va ser víctima dimarts passat

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
04.03.2012 - 13:16

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

En una entrevista en vídeo, Ivan Soler detalla els fets ocorreguts dimarts passat a l’estació de trens d’Ontinyent, quan va ser víctima d’una actuació policíaca de dos agents a qui ha denunciat per agressió. Segons ha explicat, una agent de paisà li va demanar d’identificar-se, i com que no duia la documentació, va sol·licitar la presència d’una altres agents per confirmar la seua identitat. Un d’aquests agents, després de confirmar les dades facilitades verbalment, hauria colpejat de manera reiterada i injustificada el jove, a qui van emmanillar i detenir, acusat de resistència a l’autoritat.

La policia, que no ha volgut fer declaracions a VilaWeb Ontinyent, ha presentat també una denúncia contra Ivan Soler per agressions als agents. A més, acusen el jove d’haver-los insultat prèviament i haver-ne fugit.

Un testimoni dels fets va confirmar a VilaWeb Ontinyent que els policies van actuar amb gran violència sense cap mena de provocació, i que un dels agents es va encarar a un grup d’alumnes de l’IES proper a l’estació que havien vist l’escena.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any