Tallen la llum a l’Ajuntament de València per impagament

  • Afecta algunes dependències, on els funcionaris no poden treballar i la calefacció ha deixat de funcionar

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
15.02.2012 - 13:34

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Iberdrola ha tallat el subministrament elèctric a diverses oficines de l’Ajuntament de València per impagament. El tall de llum afecta la primera i la cinquena planta de l’edifici del carrer Arzobispo Mayoral. Així ho ja denunciat el portaveu de Compromís al consistori, Joan Ribó, i ho han confirmat fonts del govern municipals en diversos mitjans. En els despatxos afectats treballen funcionaris del servei d’informàtica, de relacions institucionals i del jurat tributari.

Cap d’ells ha pogut treballar des d’ahir a la una del migdia, quan hi va haver el tall, perquè els ordinadors no funcionaven, i tampoc no hi havia calefacció, fins avui a la una, quan s’ha restablert el subministrament. Així ho explica a VilaWeb Joan Ribó:

Treballant a Tabacalera

‘Ahir a la una va vindre un treballador d’Iberdrola, que va agafar les tenalles i va tallar la llum. Sense donar cap més explicació. A mi no m’han tallat mai la llum, però sé per què ho fan: normalment és per un motiu ‘tècnic’, que és l’impagament. El problema és que no es pagava. Aquest matí hem anat a l’edifici del costat de l’ajuntament, al primer pis, i al cinquè pis, per veure si no hi havia llum. I el primer que hem vist és com gent amb ordinadors se n’anava. I quan hem pujat hem vist que hi havia un servei d’informàtica que no podria treballar i que per aquest motiu han anat a unes dependències municipals de Tabacalera’.

Ribó exigirà explicacions a la batllessa, Rita Barberà, i li demanarà si és un cas puntual o si és el començament del que anirà passant en altres serveis municipals. També demanarà les factures pendents de pagament de totes les dependències municipals.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any