Els pobles i ciutats del Principat han sortit als carrers per omplir-los de cartells en favor del referèndum. En parlem en aquesta nova edició de VilaWeb Paper que ja podeu descarregar. També hi oferim una entrevista a la diputada de la CUP Mireia Boya, que ha parlat amb Pere Cardús.

En aquest número, també hi trobareu l’editorial de Vicent Partal, el Mail Obert de Joan-Lluís Lluís i el text literari Closcadelletra de Biel Mesquida. També un reportatge d’Amina Hussein i Marc Español sobre el referèndum del Kurdistan Meridional de demà.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, a punt per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de manera interactiva a les tauletes i el mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]