El periodista Jaume Vidal guanya la cinquena Beca Tardor de L’Escala.

VilaWeb
Redacció
27.08.2003 - 14:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El guanyador de la cinquena Beca de Tardor convocada per l’Ajuntament de l’Escala és Jaume Vidal i Biosca, periodista nascut a Barcelona, que ha presentat el projecte “Inventari de realitats i ficcions en el món del Capitán Trueno”.

Aquest “Inventari” pretén ser un recull, un diccionari, de la incidència d’aquest personatge de Víctor Mora en tots els àmbits de la vida social, “des de la utilització d’aquesta figura com a heroi de jocs d’ordinador fins a l’estampació de la seva imatge en segells de correus”, ha explicat Vidal.

Jaume Vidal és llicenciat en Ciències de la Informació, des del 1993 col·labora al diari El País com a crític d’art i elaborant informació sobre arts plàstiques i còmic. El 1998 va començar a col·laborar a la revista Mega Top (abans Top Disney) i des del 1996 ho fa també a Barcelona Metròpolis de l’Ajuntament de Barcelona.

Ha col·laborat fent crítiques d’art a la Guia de l’Oci, als diaris Avui i La Vanguardia (1990), i entre el 1987 i 1988 va fer crítiques de còmic al diari El Mundo. També ha treballat com a redactor en programes de televisió i a la secció de cultura del diari EL Observador (1990-1993), a més de participar en diferents publicacions, coordinar el Catàleg d’autors 1988 i comissariar diverses exposicions.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any