El militant anarquista Miquel Amorós reflexionarà sobre les noves lleis i el dret d’expressió

  • Convidat per l'Ateneu l'Estació d'Albaida

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
01.01.2014 - 12:34

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El veterà militant anarquista Miquel Amorós participarà aquest dijous 2 de gener en la xarrada-debat que l’Ateneu l’Estació d’Albaida ha organitzat per a parlar sobre ‘Protesta, conjuntura política i repressió’, a les set de la vesprada. L’acte pretén convidar a la reflexió al voltant de les legislacions que van restringint els drets de manifestació i expressió.

Miquel Amorós fou fundador els anys 1970 de grups anarquistes com Bandera Negra o Barricada, època en què va passar per les presons franquistes abans de l’exili. Entre 1984 i 1992, va formar part de l’equip redactor de la revista francesa postsituacionista Encyclopédie des nuisances amb Jaime Semprún.

És autor de molts articles a la premsa llibertària i ha fet conferències sobre qüestions socials, com la ideologia del progrés i els perjudicis que ocasiona. També és autor dels llibres ‘La Revolución traicionada. La verdadera historia de Balius y Los Amigos de Durruti’ (2003) i ‘Durruti en el laberinto’ (2006), entre altres.

El 2009 va publicar una biografia de l’anarquista valencià José Pellicer, fundador de la Columna de Ferro durant la guerra civil espanyola, que serveix de fil conductor a l’estudi de l’anarquisme al País Valencià.

Enllaços
Array
Array

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any