Manresa s’omple per formar una gran estelada humana

  • L'acció, dins la campanya 'Marxem!' de l'ANC, ha aplegat quatre mil persones · És un dels actes reivindicatius més multitudinaris que s'han fet mai a la capital del Bages

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
07.07.2013 - 16:43

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Quatre mil persones han format aquest migdia una estelada gegant a la plaça de Crist Rei de Manresa al crit de ‘Marxem!’. Es tracta de l’acte reivindicatiu que ha aplegat més gent a la capital del Bages en les últimes dècades. Aquesta gran estelada humana, organitzada per l’ANC del Bages i comarques veïnes, ha estat l’acció central de la jornada reivindicativa que s’ha fet a Manresa, amb l’objectiu de posar èmfasi en els arguments a favor de la independència de Catalunya.

Hi han participat veïns de Manresa i gent vinguda de diversos punts de la comarca i de comarques veïnes. Alguns han arribat amb la caravana de vehicles que s’havia organitzat. També hi ha hagut una marxa fins al centre de Manresa, actuacions de grallers, bastoners i grups d’animació amb Santi Arisa i Pep Callao.

Un dels eixos de la campanya és el concepte de ‘marxar’. En aquest sentit, durant les últimes setmanes s’han recollit missatges de diverses personalitats amb arguments a favor de la independència, que es poden trobar al bloc de la campanya i a Twitter amb l’etiqueta #marxem.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any