Normes editorials sobre els comentaris dels subscriptors

Els subscriptors de VilaWeb poden comentar els articles del diari, i també hi poden participar publicant opinions als blocs i intervenint en els debats oberts a la Xarxa VilaWeb.

Concretament, els comentaris als articles es regeixen per aquestes normes.

  1. Els subscriptors són lliures d’expressar allò que vulguin, però sempre que sigui sobre el tema de l’article i sense fer servir insults ni difondre mentides. Si hi ha insults o es difonen mentides, el comentari pot ser esborrat per la redacció.
  2. Cada subscriptor pot fer un comentari a l’editorial i dos a la resta d’articles. Els comentaris es podran fer durant un període de 72 hores després de la publicació de l’article.
  3. Els opinants de VilaWeb tenen el dret de no acceptar comentaris en els seus articles.
  4. La redacció pot decidir, en casos molt excepcionals i justificats –per exemple, obituaris–, que un article no té l’opció de ser comentat.
  5. El director pot respondre en qualsevol moment a un comentari d’un subscriptor. En aquest cas, l’autor del comentari rebrà un correu informant-l’en i podrà respondre-hi.
  6. Tots els comentaris aniran signats amb nom i cognom. És una garantia imprescindible per a mantenir la qualitat del debat i un gest de respecte a l’autor, que es trobaria en inferioritat de condicions en cas d’un anònim.
  7. Qualsevol discrepància respecte d’aquesta política pot ser adreçada a director@vilaweb.cat.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any