Al-Jazeera demana als catalans que expliquin la situació de l’independentisme

  • El programa The Stream proposa d'enviar vídeos o comentaris sobre el present i futur del procés sobiranista

VilaWeb
Redacció
22.10.2014 - 09:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

En aquests dies de confusió en l’independentisme, el programa The Stream d’al-Jazeera vol saber què pensen ara mateix els catalans sobre el procés. I per això demana a qui hi vulgui participar d’enviar o enregistrar un vídeo explicatiu o bé deixar un comentari en aquest article.

Després que el president català Artur Mas hagi aigualit el referèndum planejat per al 9 de novembre arran de la impugnació del govern espanyol, ‘els catalans ara simplement són cridats en una votació simbòlica i no vinculant’, diu The Stream. Això ha generat ‘milers d’emprenyats’ sobre com ha anat tot el procés cap al referèndum i l’augment de ‘la tensió en la direcció catalana’. En aquesta situació, el programa de la cadena àrab vol saber què en pensen, els catalans, del moment actual i del futur immediat.

El programa s’emetrà a les 21.30.

Cal recordar que el mateix programa The Stream va emetre el setembre del 2012 un debat en directe sobre la independència de Catalunya. Amb el títol ‘Adéu Espanya?‘, hi van participar el diputat d’ERC al congrés espanyol Alfred Bosch, la professora d’Economia de la Universitat de Georgetown, Clara Ponsanti, i el professor de la Universitat de Toronto, Carles Muntaner.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any