#Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N

  • 'La batalla de Guillem ja s'ha guanyat. Ara cal guanyar la batalla del país', hi diu el pare de Guillem Agulló

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
25.11.2013 - 11:26

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ara que fa un any del 25-N, la CUP-Alternativa d’Esquerres ha publicat un vídeo, amb el títol de #Hopodemtot, en què recorda els principis que van portar la formació a aconseguir tres diputats al parlament i a tenir unes perspectives de creixement electoral, segons totes les enquestes. ‘El referèndum l’haurem de forçar; forçar popularment que la Generalitat desobeeixi l’estat espanyol’, diu Quim Arrufat, que apareix en el vídeo juntament amb David Fernàndez i Isabel Vallet, a més del regidor d’Argentona Eudald Calvo, el regidor de Girona Jordi Navarro; el de Mataró Xavier Safont-Tria i l’ex-regidora de Sallent Anna Gabriel.

‘Alguns entenen l’actual cicle polític com la continuïtat del seu poder, dels seus privilegis. ‘Per a nosaltres, el referèndum d’autodeterminació, la independència, la llibertat política és ruptura, és canviar-ho tot de dalt a baix’, diu David Fernàndez en el vídeo.

El vídeo ha estat elaborat amb imatges i discursos recollits en actes que es van fer al voltant de l’Onze de Setembre passat. Ha estat filmat i editat per la productora Metromuster i la música és original i inèdita de Pau Llonch, del grup AtVersaris.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any