Tres ferits, un d’ells en estat greu, en una agressió feixista en un concert a Manresa

  • Un grup de quinze neonazis van agredir divendres amb barres i bengales tres joves que esperàven per entrar a un concert a la sala Stroika

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
25.03.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un grup d’uns quinze neonazis van agredir divendres a les nou del vespre tres joves que esperàven per entrar a un concert a la sala Stroika de Manresa amb barres i bengales. Un dels tres nois va quedar ferit greu i, segons els responsables de la sala de concerts, es troba ingressat en estat greu. Els mossos d’esquadra han confirmat a VilaWeb l’agressió i l’estat greu d’un dels tres nois agredits pel grup de neonazis. Segons informen, estan seguint la pista dels agressors.

L’agressió es va produir una hora i mitja abans que comencés un concert dels grups KOP i Non Servium a fora de la sala, que es troba en un polígon de Manresa. Una quinzena de neonazis van baixar d’una furgoneta armats amb pals i bengales i, després d’agredir un grup de joves, van intentar incendiar un cotxe aparcat.

Més informació sobre les accions de l’extrema dreta, en aquesta entrevista amb Xavier Vinader: ‘L’extrema dreta arriba allà on la gent d’uniforme no pot arribar (27.2.2012).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any