Dos estudiants detinguts a Barcelona durant una protesta contra les retallades

  • Un centenar d'estudiants s'havien concentrat davant d'Economia i els mossos han carregat quan uns quants han entrat a l'edifici

VilaWeb
Redacció
28.02.2012 - 10:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Dos estudiants han estat detinguts aquest matí a Barcelona, durant una protesta davant el departament d’Economia contra les retallades i les propostes de reforma a les universitats. Un centenar de persones s’havien concentrat davant l’edifici, però els mossos han carregat quan uns quants han entrat a l’edifici i s’han endut dos estudiants detinguts a la comissaria de les Corts. Posteriorment, els estudiants s’han dirigit en manifestació cap a la ronda Universitat.

La protesta forma part de la jornada prèvia a la vaga d’estudiants convocada per demà a tots els Països Catalans per la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (PUDUP) i el SEPC.

Avui s’han concentrat davant el departament d’Economia per mostrar el rebuig al pla Estratègia Universitat 2015. Segons que ha explicat a VilaWeb la portaveu del SEPC, Maria Garcia, uns quants del estudiants han intentat entrar a l’edifici, i ha estat quan els mossos han carregat. N’han retingut uns quants i, finalment, n’han detingut dos. La protesta s’ha dispersat i els estudiants s’han dirigit a la Facultat del Raval per decidir en assemblea els propers moviments.

A més, han convocat una concentració per a les cinc de la tarda davant de la comissaria de les Corts.

Enllaços
Array
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any