TV3 tancarà les emissions per satèl·lit l’1 de maig

  • Des del 1997 oferien el canal TV3CAT a Amèrica i a Europa via satèl·lit

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
16.02.2012 - 13:01

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

TV3 tancarà les emissions l’1 de maig vinent, segons que ha fet saber la televisió avui en un comunicat. Les emissions per satèl·lit, que es van posar en marxa el 1997 i a través de les quals s’emetia el canal TV3CAT, permetia de sintonitzar TV3 a Europa i a Amèrica mitjançant els satèl·lits Astra i Hispasat i també a les zones del país on no arribava el desplegament de la TDT. A partir del maig TV3CAT només es podrà sintonitzar per internet i a les plataformes per cable dins de l’estat espanyol.

El problema és que en altres estats europeus o americans on hi havia plataformes per cable que rebotaven el senyal del TV3CAT a partir de l’1 de maig es quedaran sense senyal.

Televisió de Catalunya informa que el canal mantindrà les emissions per internet i que farà una aposta, sense especificar encara quina, perquè es pugui sintonitzar a tot el món a través de televisors connectats i altres dispositius. ‘En les pròximes setmanes es donarà tota la informació necessària sobre què s’ha de fer i amb quins dispositius es pot sintonitzar el canal per internet’, diu el comunicat emès avui.

En aquest article us expliquem com afectarà l’apagada de l’emissió per satèl·lit de TV3.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any