‘La tertúlia proscrita’

Fabra anuncia que es reunirà amb Bauzà i Mas per reclamar el corredor mediterrani

  • Artur Mas rebrà Fabra i el president de Múrcia aquest divendres

VilaWeb
Redacció
13.09.2011 - 16:08

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els presidents dels governs català, valencià i balear ultimen reunions per a final d’aquesta setmana per demostrar la unió del territori a favor del corredor mediterrani. El president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, i el balear, José Ramón Bauzá, es reuniran aquest dijous a Palma, segons que ha anunciat el cap del Consell després de presidir la clausura de l’encontre de presidents de les cambres de comerç del País Valencià, el Principat, Múrcia, Andalusia i les Illes. Tots ells han presentat una declaració empresarial en defensa del corredor mediterrani, en una mostra ‘d’unió, consens i veu única dirigida als qui han d’ajudar a prendre la decisió’.

Alberto Fabra ha demanat que el proper dia 21 tothom sigui a Brussel·les per transmetre aquest consens davant la ‘gran oportunitat’ que ara s’obre.

L’endemà de la reunió entre Fabra i Bauzá, el president valencià té previst de trobar-se amb Artur Mas. Així ho han confirmat tant Fabra com el portaveu de la Generalitat de Catalunya, Francesc Homs, que ha destacat la ‘voluntat de fer pinya en la defensa del corredor mediterrani perquè Europa ha de prendre decisions en els propers dies’. En aquest sentit, Homs ha explicat que els tres executius volen ‘fer evidents gestos de complicitat en defensa del corredor mediterrani’.

Així, aquest divendres el president Mas rebrà al Palau de la Generalitat a les nou del matí Alberto Fabra i també el president de Múrcia, Ramón Luís Valcárcel.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any