SUBSCRIPTORS

-No recordo la contrasenya d’accés a la meva subscripció

Si sou subscriptor de VilaWeb i no recordeu la contrasenya d’accés, en podeu crear una de nova des d’aquesta pàgina:

https://www.vilaweb.cat/registre/recover

Heu d’omplir el formulari posant la vostra adreça de correu. Una vegada omplert, rebreu un missatge que contindrà un enllaç. Si el cliqueu, anireu a una pàgina on haureu d’escriure dues vegades la nova contrasenya.

-Sóc subscriptor i vull obrir un bloc. Com ho puc fer?

Per obrir un bloc ens heu de dir el nom d’usuari que voleu que tingui i nosaltres l’obrirem (només pot contenir lletres minúscules i xifres i no pot tenir espais ni punts). El nom d’usuari serveix per a accedir al bloc i també forma part de l’adreça:

http://blocs.mesvilaweb.cat/nom_usuari

També es mostra com a signatura dels apunts, tot i que això es pot modificar des de l’administració del bloc. Des de l’administració també podreu canviar la contrasenya que us facilitarem, el títol del bloc i més paràmetres.

Ens podeu enviar el nom d’usuari del bloc a l’adreça de correu subscriptors@vilaweb.cat

-Com puc fer-me subscriptor de VilaWeb?

Podeu donar-vos d’alta omplint un formulari online o bé trucant-nos al 689 344 437, de 9.00 a 14.00.

L’enllaç a la pàgina des d’on podeu consultar els avantatges de ser membre de VilaWeb i accedir als formularis d’alta és:
: https://www.vilaweb.cat/registre/registre-subscriptor#com-apuntar-s-hi

– Com puc iniciar sessió com a subscriptor?

Podeu començar la sessió anant a ‘Inici sessió’ que trobareu a la capçalera i omplint els camps amb l’adreça de correu i la contrasenya que vau posar quan us vau donar d’alta.

Si no recordeu la contrasenya, podeu crear-ne una de nova des d’aquesta pàgina: https://www.vilaweb.cat/registre/recover (heu d’omplir el formulari escrivint-hi la vostra adreça de correu; una vegada omplert, rebreu un missatge que contindrà un enllaç; si el cliqueu, anireu a una pàgina on haureu d’escriure dues vegades la nova contrasenya que vulgueu).
.

-Com puc llegir els articles sense anuncis?

La modalitat de subscripció per a llegir els articles sense publicitat és la de ‘Col·laborador’. Si és la vostra modalitat, heu de començar sessió com a subscriptor i clicar el botó ‘Sense anuncis’ que trobareu després del títol dels articles. Quan hàgiu clicat aquest botó una vegada, el sistema ho recordarà i si torneu a entrar a qualsevol article, ja el veureu sense anuncis.

-Sóc subscriptor i veig uns anuncis animant-me a fer-me subscriptor. Puc deixar de veure’ls?

Podeu deixar de veure aquests anuncis si inicieu sessió com a subscriptor.

-Com puc actualitzar les dades de pagament de la meva subscripció?

Podeu canviar les dades de pagament des de la vostra pàgina de perfil de subscriptor seguint aquests passos:

· Entreu com a subscriptor començant sessió des d’aquesta pàgina: https://www.vilaweb.cat/registre/login (l’usuari és la vostra adreça de correu i la contrasenya és la que vau indicar quan vau fer l’alta; si no la recordeu podeu crear-ne una de nova des d’aquest enllaç: https://www.vilaweb.cat/registre/recover)

· Quan hàgiu començat sessió, aneu a la pàgina del vostre perfil on hi ha la informació de pagament: https://www.vilaweb.cat/registre/administracio-pagament i trieu l’opció que vulgueu per actualitzar les dades:

· Si trieu la forma de pagament ‘Transferència’, ompliu els camps ‘Titular del compte’ i ‘Número de compte (IBAN)’ i cliqueu el botó ‘Canvia a transferència’.
· Si trieu la forma de pagament ‘Targeta’, una vegada hàgiu seleccionat aquesta opció, cliqueu el botó ‘Canvia a targeta’ i s’obrirà una finestreta on podeu introduir les dades de la vostra targeta.
· Si trieu la forma de pagament ‘Paypal’, quan hàgiu seleccionat aquesta opció cliqueu el botó ‘Canvia a Paypal’ i seguiu els passos indicats.

NOTIFICACIONS

-Vull deixar de rebre les notificacions de VilaWeb al navegador del meu mòbil

A continuació us indiquem què heu de fer per deixar de rebre notificacions al telèfon mòbil. Recordeu que aquestes notificacions són activades per l’usuari i no les podem controlar des de VilaWeb. Potser les heu activades involuntàriament. Per desactivar-les heu de seguir aquests passos:

Navegador Google Chrome

· Obriu el navegador.
· A la part superior dreta, feu clic a tres punts que despleguen el menú i seleccioneu ‘Configuració’.
· Pitgeu sobre l’opció ‘Configuració de lloc web’.
· Entreu dins ‘Notificacions’.
· Seleccioneu el lloc web de VilaWeb (https://www.vilaweb.cat) i s’obrirà una nova pantalla amb un botó per esborrar les notificacions. Quan cliqueu aquest botó, el sistema demanarà confirmació. Una vegada l’hàgiu donada, ja no rebreu més notificacions.

Navegador Mozilla Firefox

· A la part superior esquerra del navegador hi ha un cadenat. Pitgeu-hi a sobre i s’obrirà una finestreta.
· Cliqueu ‘Editar ajustos del lloc’ i s’obrirà una altra finestreta.
· En aquesta finestreta hi ha la paraula ‘Notificacions’ i un quadrat a la dreta. Per deixar de rebre notificacions, s’ha d’activar el quadrat i pitjar sobre el botó ‘Netejar’.

-Vull deixar de rebre notificacions de l’app de VilaWeb

Si voleu desactivar les notificacions de l’app de VilaWeb, seguiu aquests passos:

Per a iPhone:

· Aneu a ‘Configuració’.
· Feu lliscar la pantalla avall fins a arribar a ‘VilaWeb’ i pitgeu a sobre.
· Una volta dins la configuració de l’aplicació de VilaWeb pitgeu sobre ‘Notificacions’ i desactiveu l’opció ‘Permetre notificacions’.

Per a Android

· Aneu a ‘Ajustos’.
· Aneu a ‘Aplicacions’, feu lliscar la pantalla avall fins a arribar a ‘VilaWeb’ i pitgeu a sobre.
· Una volta dins la configuració de l’aplicació de VilaWeb, pitgeu sobre ‘Notificacions’ i activeu l’opció ‘Blocar-ho tot’.

-Vull deixar de rebre les notificacions de VilaWeb a l’escriptori de l’ordinador

A continuació us indiquem què heu de fer per deixar de rebre notificacions a l’escriptori de l’ordinador. Recordeu que aquestes notificacions són activades per l’usuari i no les podem controlar des de VilaWeb. Potser les heu activades involuntàriament. Per desactivar-les heu de seguir aquests passos:

Navegador Google Chrome

· A la part superior dreta, feu clic a tres punts que despleguen el menú i seleccioneu ‘Configuració’.
· A la part inferior, cliqueu ‘Configuració avançada’.
· A ‘Privadesa i seguretat’, pitgeu a ‘Configuració del contingut’.
· Feu clic a ‘Notificacions’.
· Cerqueu la notificació de VilaWeb, cliqueu els tres punts que hi ha a la dreta i seleccioneu ‘Elimina’.

Navegador Mozilla Firefox

· Feu clic a les tres línies que hi ha a la part superior dreta per obrir el menú i seleccioneu ‘Preferències’.
· En l’opció ‘Privadesa i seguretat’, aneu a la secció ‘Permisos’.
· Cliqueu el botó ‘Paràmetres’ que hi ha al costat de ‘Notificacions’.
· Cerqueu la notificació de VilaWeb, seleccioneu-la i cliqueu el botó ‘Elimina el lloc web’ que hi ha a la part inferior de la finestreta.

Navegador Safari

· Seleccioneu ‘Safari > Preferències’.
· Feu clic a ‘Notificacions’, seleccioneu el lloc web VilaWeb i cliqueu el botó ‘Eliminar’ que hi ha a la part inferior de la finestreta.