Ingredients:
1 rajola de xocolata i mitja de postres sense llet
25 g de sucre de glassa
25 g de mantega pomada
1 grapat d’ametlles torrades
2 rodanxes de taronja confitada

Elaboració:
Desfem la xocolata al microones amb una mica de mantega, durant dos minuts. Traiem la xocolata i la remenem fins que quedi fina. Hi afegim les ametlles picades i la taronja confitada tallada a trossets petits. Posem la pasta en un motlle especial per a fer torrons o en una glaçonera de les antigues folrada amb paper film. Deixem el motlle a la nevera d’un dia per l’altre, perquè qualli. El desemmotllem i el guarnim amb fruits secs (avellanes, ametlles, nous), taronja confitada o el que es vulgui. L’acabem pintant per sobre amb una mica de gelatina de poma. Si us agrada el Cointreau, en podeu posar una mica a la pasta, el torró tindrà un gust una mica més sofisticat.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.