Featured Video Play Icon

Eurodiputats de partits diversos, personal diplomàtic d’ambaixades a Brussel·les, del Comitè de Regions, de consultories i think tanks omplen de gom a gom aquest vespre la sala més gran del Parlament Europeu, amb capacitat per a tres-cents cinquanta assistents. Hi han acudit per a escoltar la conferència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el vice-president, Oriol Junqueras, i el conseller d’Afers Exteriors, Raül Romeva. Tots tres han estat rebuts amb una ovació quan han arribat. Minuts abans de començar l’acte ja hi havia gent dreta als passadissos de la sala.

Més informació:
+Eurodiputats de catorze estats i de tots els grups polítics de la cambra assisteixen a la conferència del govern català, malgrat les pressions del PP.
+Discursos complets de Raül Romeva, Oriol Junqueras i Carles Puigdemont.
+Vídeo del discurs de Carles Puigdemont.
+Vídeo de l’aplaudiment de la sala en el moment de l’entrada de Puigdemont, Junqueras i Romeva.
+Editorial de Vicent Partal: L’Europa de László Tőkés acull Catalunya

 

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.