Els ‘quellegistes’ es troben cara a cara

  • Barcelona aplega els membres del fòrum de lectura quellegeixes.cat · A l'Espai VilaWeb, s'hi descabdellarà un cicle de conferències, aquesta tardor

VilaWeb
Redacció
19.09.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Membres del club de lectura Quellegeixes.cat van reunir-se aquest cap de setmana a Barcelona, dins la Setmana del Llibre Català. Els ‘quellegistes’ van poder conèixer, així, alguns altres membres d’aquest fòrum, amb qui compartien lectures i comentaris. Alguns escriptors van participar en les activitats de la reunió, en què es va anunciar un cicle de cursos i conferències presencials, que es faran a l’Espai VilaWeb.

 

‘Ulisses’, primer. Javier Aparicio Maydeu guiarà els quellegistes en la lectura de ‘Ulisses’ de Joyce: farà una conferència inicial el 26 de setembre i una de terminal el 30 de gener; en l’entremig acompanyarà la lectura a través del fòrum (més informació sobre els cursos).

Els cinc oficis del llibre

Entre el 24 d’octubre i el 27 de febrer es desenvoluparà, així mateix, un cicle de conferències sobre cinc oficis relacionats amb el llibre i la lectura. Bernat Puigtobella hi parlarà del lector professional, Anna Soler-Pont de l’agent literari, Josep Lluch de l’editor i Tina Vallès i Xavier Pàmies de la traducció i de la correcció.

Totes les conferències seran de franc per als membres de Quellegeixes.cat. Per als no-membres, cada una costarà cinc euros.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any