Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  19.09.2011  06:00

Els 'quellegistes' es troben cara a cara

Barcelona aplega els membres del fòrum de lectura quellegeixes.cat · A l'Espai VilaWeb, s'hi descabdellarà un cicle de conferències, aquesta tardor

Men?ame
 

Membres del club de lectura Quellegeixes.cat van reunir-se aquest cap de setmana a Barcelona, dins la Setmana del Llibre Català. Els 'quellegistes' van poder conèixer, així, alguns altres membres d'aquest fòrum, amb qui compartien lectures i comentaris. Alguns escriptors van participar en les activitats de la reunió, en què es va anunciar un cicle de cursos i conferències presencials, que es faran a l'Espai VilaWeb.

 

‘Ulisses’, primer. Javier Aparicio Maydeu guiarà els quellegistes en la lectura de 'Ulisses' de Joyce: farà una conferència inicial el 26 de setembre i una de terminal el 30 de gener; en l'entremig acompanyarà la lectura a través del fòrum (més informació sobre els cursos).

Els cinc oficis del llibre

Entre el 24 d'octubre i el 27 de febrer es desenvoluparà, així mateix, un cicle de conferències sobre cinc oficis relacionats amb el llibre i la lectura. Bernat Puigtobella hi parlarà del lector professional, Anna Soler-Pont de l'agent literari, Josep Lluch de l'editor i Tina Vallès i Xavier Pàmies de la traducció i de la correcció.

Totes les conferències seran de franc per als membres de Quellegeixes.cat. Per als no-membres, cada una costarà cinc euros.