El temps suspès
La funció antropològica de les festes avui es torna encara més necessària. No pas com a evasió, sinó com a restauració de les forces que fan possible l'acció. Ningú no pot viure en un estat permanent de mobilització
La universitat li ha volgut reconèixer l'enfocament innovador i la defensa de les essències de la cuina catalana
Parlem amb la cuinera Carme Ruscalleda amb motiu de la presentació del seu nou receptari, ‘La paella pel mànec’
L'emblemàtic restaurant de Sant Pol de Mar afronta una nova etapa de transformació total però preservant l'essència
La xef acaba una etapa tancant el seu restaurant Sant Pau (tres estrelles Michelin) el 27 d’octubre i publicant el llibre ‘Felicitat’
Reflexions i aportacions al voltant de l’entrevista que aquesta setmana hem fet a la xef Carme Ruscalleda
Llarga entrevista a la xef del restaurant Sant Pau, a Sant Pol de Mar · Hi fem balanç dels trenta anys de cuina i reconeixement mundial · Ha anunciat fa poc que el restaurant tancarà la porta el 27 d’octubre
El restaurant de tres estrelles Michelin tancarà el 27 d'octubre · La cuinera vol emprendre nous projectes
Aquesta funcionalitat és per als membres de la comunitat de Vilaweb. Si encara no en sou subscriptors, cliqueu en aquesta pàgina per veure'n els avantatges.
S'ha afegit la noticia a Favorits.