Fes-te subscriptor de VilaWeb

Aquest diari existeix perquè més de vint mil lectors han decidit que poden i volen pagar cinc euros el mes perquè tots rebeu tota la informació amb accés obert. Però no n'hi ha prou. En necessitem més. Tu ho vols i pots? Fes-te'n subscriptor ací.

Ingredients:
(per a 4 persones)
650 g de carn de vedella tallada a trossos
1 ceba grossa
2 tomàquets
2 grans d’all
800 g de patates
un grapat de bolets variats secs
mig got de vi ranci
pebre negre, sal i pebre vermell
un buquet d’herbes aromàtiques
aigua o brou

Elaboració:
En una cassola posem un raig d’oli i sofregim la carn salpebrada a foc fort per segellar-la. Posem els alls tallats a trossets, la ceba tallada petita. Abaixem el foc i quan la ceba es torni transparent, posem els tomàquets ratllats. Quan comencin a sofregir-se, afegim el vi ranci i el buquet d’herbes. Deixem que l’estofat bulli una mitja hora a foc mitjà.

Mentrestant, tindrem els bolets en remull amb aigua tèbia.

Quan la carn comenci a ser tova, hi afegim les patates, els bolets hidratats i ho cobrim tot amb aigua o brou. És el moment de posar-hi una cullerada petita de pebre vermell i rectificar de sal. Hi podem posar una mica de l’aigua d’hidratar els bolets. I si cal, hi afegim miquetes d’aigua. Quan les patates són cuites, ja podem tancar el foc.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any | 18€/trimestre
120€/any | 35€/trimestre

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.