El periodisme que l'actualitat necessita

Aquest 2020 és un any de canvis arreu del món, i nosaltres us volem ajudar a entendre'ls. En temps de crisi, el periodisme compromès és més important que mai i el vostre suport és l'únic que pot assegurar la continuïtat de VilaWeb.
Si ho vols i ho pots fer, col·labora amb VilaWeb.

Ingredients:
(per a 4 persones)
600 g de corbina a filets
4 llimes
una mica de coriandre
1 bitxo petit
1 ceba morada
sal, pebre, oli d’oliva
un tros de iuca i
una mica d’enciam per a decorar

Elaboració:

Tallem la corbina a daus, neta d’espines i espellada, i la posem en un bol. La salem. Hi afegim el suc de les llimes (les espremem amb les mans), un bitxo petit esmicolat (sobretot sense llavors) i la ceba tallada ben prima a rodanxes. Ho deixem maridar mitja hora o tres quarts, a la nevera, bo i tapat. El peix ha de canviar de color.

Servim el cebiche en bols individuals: en posem una mica del macerat, hi afegim coriandre tallat petit, un raig d’oli, ho corregim de sal i decorem el plat amb unes llesques de iuca fregida i unes fulles d’enciam.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any | 18€/trimestre
120€/any | 35€/trimestre

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.