El grup IAG, que inclou Iberia, Vueling, British Airways i Aer Lingus, ha anunciat avui el nom de la nova companyia que oferirà vols intercontinentals des de l’aeroport del Prat. Es diu Level i funcionarà inicialment amb personal d’Iberia, amb vols a Los Angeles, San Francisco, Punta Cana i Buenos Aires. Amb aquesta nova companyia de baix cost, Iberia competirà amb Norwegian, que volarà enguany de Barcelona justament a Los Angeles i San Francisco, a més de Nova York i Miami, a partir del mes de juny.

L’1 de juny començarà a funcionar el vol a Los Angeles; el 2 de juny, el de San Francisco; el 10 de juny, el de Punta Cana i el 17 de juny, el de Buenos Aires.

L’aposta de la companyia aèria noruega per Barcelona ha estat contundent: hi té una vintena de rutes i espera obrir-ne encara més, i d’abast intercontinental, com les que connectaran la capital catalana amb Argentina i Xile. Poc després d’haver-se fet públics els plans de Norwegian, Iberia va anunciar, a través del seu grup IAG, la intenció d’oferir també vols intercontinentals a baix cost des del Prat.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]