El pa amb oli és una recepta clàssica de la gastronomia del país. Segons els experts, un bon pa de pagès ha d’estar elaborat amb farines locals, tenir una molla humida i una crosta cruixent. Aquest cap de setmana a la Feixina, a Palma, es farà el segon campionat mundial de pa amb oli, una oportunitat per a menjar una bona llesca de pa amb D.O. Oli de Mallorca. També hi haurà degustació d’altres productes típics de les Illes, com l’arròs sec, el llom amb col, el frit de mè, de matances o de sípia i sobrassada.

Del 17 al 23 de febrer, es va fer la primera fase del campionat, i hi van participar restaurants de Mallorca, Menorca i les Pitiüses. De cada lloc es va triar el millor pa amb oli. Els finalistes competiran diumenge per saber qui és el guanyador.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb