Centenars de manifestants s’han concentrat a Terrassa davant l’assalt de la Guàrdia Civil a la seu de l’empresa UniPost de la ciutat. En parlem en aquesta nova edició de VilaWeb Paper que ja podeu descarregar a partir d’ara. També hi oferim un anàlisi dels líders internacionals que s’han manifestat obertament a favor del referèndum d’autodeterminació.

En aquest número també hi trobareu l’editorial de Vicent Partal, el Mail Obert de Pau Vidal i la Opinió Contundent de Jaume Cabaní. També la segona part de la sèrie de Xavier Montanyà ‘Casamance, trenta-cinc anys de lluita per la independència’ i un reportatge de Narcís Figueras sobre l’obra de Montserrat Roig dels catalans als camps de concentració nazis. També la informació del cas de Torrevella, on un diputat del PP vol prohibir el concert de Pep Gimeno ‘Botifarra’ i sobre si les butlletes per la votació del referèndum es poden imprimir a casa o no.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, llestes per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de forma interactiva a les tauletes i el mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb