No és el primer cop que algú considera que el procés, a hores d’ara, ja ha pres dimensions cinematogràfiques. Aquest cop, però, les xarxes han anat més enllà. L’usuari @Kuestmaster ha fet una selecció d’actors que podrien encarnar les principals figures, catalanes i espanyoles, que estan jugant un paper important en el procés d’independència de Catalunya. Evidentment, d’altres usuaris no s’han estat de respondre-li amb les seves pròpies propostes per a nous personatges. Vegeu aquí aquest peculiar càsting, que no ha estat exempt de polèmica.

 

 

Ara bé, aquesta iniciativa ja té precedents a les xarxes. Fa pocs dies, l’usuari @arnauarmengol va fer exactament el mateix exercici d’imaginació. En aquest cas, però, va decidir fer el càsting assignant actors i actrius catalanes als protagonistes del film, que va anomenar ‘Referèndum: la pel·lícula’.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.