Junts podem anar molt més lluny

Fa vint-i-cinc anys que VilaWeb va començar a caminar. Ara, amb tota l'experiència acumulada, sabem que si aconseguim prou suport podem elevar la potència a 25 i fer el millor diari del món. Digital, català i en català. Ens ajudeu a fer-ho possible?

Doneu suport a VilaWeb

Ingredients
(per a 1 kg de rovellons de mida botó)
20 g de sal
1 got de vinagre blanc de xerès
pebre negre en gra
1 cullerada de pebre vermell dolç
2 fulles de llorer
2 grans d’all
oli d’oliva

Elaboració
Rentem els rovellons i els deixem ben nets de sorra.

En una cassola, posem aigua a bullir amb la sal i el llorer. I quan l’aigua trenqui el bull, hi tirem els rovellons. Només s’han d’escaldar. Després els escorrem. Guardem l’aigua de bullir.

Omplim de bolets uns pots nets i esterilitzats. Afegim l’aigua de bullir fins a la meitat de cada pot i també un dit de vinagre, un tros de fulla de llorer, la meitat d’un gra d’all, uns grans de pebre negre i una culleradeta de pebre vermell. Acabem d’omplir els pots amb oli d’oliva.

Tapem els pots molt ben tapats. Si els feu ara, per Nadal us els podreu menjar d’aperitiu.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any | 18€/trimestre
120€/any | 35€/trimestre

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.