Un miler de persones formen una gran senyera humana

  • Els participants han recorregut l'avinguda Jaume I i han fet camí fins el recinte al Camp de Mart de Girona

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
13.07.2014 - 16:47

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Prop d’un miler de persones s’han congregat aquest diumenge a les 11 hores davant la Casa de Cultura de Girona per formar una gran senyera humana. Els participants han recorregut l’avinguda Jaume I i han fet camí fins el recinte al Camp de Mart.

La senyera humana és una de les diverses activitats que aquest diumenge se celebren a Girona en el tercer dia de les jornades Catalunya vol viure en llibertat i amb dignitat que organitza El Punt Avui.

Més de mil càrrecs electes del món local, units a favor del sí

Més de mil càrrecs electes dels pobles i ciutats del Principat s’han reunit a Girona on s’ha llegit un manifest municipalista pel dret a decidir. El text, que porta per títol ‘L’hora de decidir’ (llegiu-lo ací), era el centre d’un gran acte, aquest matí al pavelló de Fontajau, en el marc de les Jornades ‘Catalunya llibertat i dignitat‘, organitzades per El Punt Avui. Ahir van arrencar a Girona aquestes jornades, que són una continuació de tres festivals anteriors, dels anys 1992, 2012 i 2013, refermen el compromís del diari i tots els qui hi participen amb el dret de decidir del poble català i contra l’exclusió social.

Segons El Punt Avui l’acte d’avui serveix per mostrar el suport local a la consulta i hi han assistit el conseller de la Presidència, Francesc Homs, i el president de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), Miquel Buch, a més de representants de les forces partidàries del 9-N (CiU, ERC, ICV-EUiA i la CUP). També hi han assistit membres de Moviment Catalunya, que recentment s’escindiren del PSC.

Informació relacionada

Entrevista a Joan Vall i Clara, conseller delegat del grup el Punt Avui: ‘Hi ha moments en què els diaris han d’anar més enllà de la funció periodística’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any