Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  30.01.2014  20:47

Vídeo en català de la coalició independentista Sardegna Possibile

Els sondatges li atorguen opcions reals de governar després de les eleccions sardes del 16 de febrer

Men?ame
 

La coalició independentista Sardegna Possibile ja va sorprendre fa uns quants dies difonent els cartells electorals del partit en català, a més de les versions italiana i sarda. Seguint la mateixa política de respecte i promoció de totes les llengües de l'illa, el partit ha publicat ara una versió catalana del vídeo electoral, amb el lema 'Tenim altres arribades':

Pel que fa als cartells electorals, porten el següent lema: 'Avui una Sardenya possible. Demà una República lliure.'

I hi diu, en quatre blocs, referint-se a Sardenya:
«—Políticament lliure: per autodeterminar lo futur del nostro pòpul, defendre los interessos de la nostra Nació i de les nostres comunitats.
—Econòmicament pròspera: per reforçar les nostres empreses i les nostres fileres productives.
—Moralment digna: per tornar la moralitat a la política.
—Socialment justa: per garantir drets nous i concrets als nostros ciutadans.»

I acaba dient: 'Est ora! Aqueix és lo nostro temps'

Primer projecte independentista sard amb opcions reals de governar

Sardegna Possibile és el primer projecte independentista sard de la història amb opcions reals de governar. En poques setmanes, i amb vista a les eleccions sardes del 16 de febrer, la cap de llista, l'escriptora Michela Murgia (Facebook), ha multiplicat el suport. Ara els sondatges l'han situada com a possible guanyadora, cosa que ha despertat l'interès de la majoria de mitjans de comunicació sards i italians. 'El moment històric que es viu ara a Sardenya és únic', deia Murgia a VilaWeb fa deu dies en aquesta entrevista. Hi detallava el seu projecte, de caire social i inclusiu, i expressava admiració pel procés català.

El vídeo en italià i en sard