‘Una línia fina’, el primer film de Kilian Jornet, per TV3

  • És el primer documental del projecte 'Summits of my life' • Es va estrenar a mitjan desembre, amb un èxit rotund, al Palau de la Música de Barcelona

VilaWeb
Redacció
03.01.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una línia fina‘ (promocional), el primer film del projecte ‘Summits of my life‘ del corredor Kilian Jornet, s’emet avui per TV3 (21.50). Al film, que es va estrenar amb un èxit rotund a mitjan desembre al Palau de la Música de Barcelona, s’explica el seu projecte d’atènyer els cims més emblemàtics del planeta aquests anys vinents. ‘Una línia fina’ narra el primer any del projecte ‘Summits of My Life’, que culmina amb la travessada del massís del Mont Blanc, de sud a nord, per una ruta d’escalada tècnica.

A vint-i-cinc anys, Kilian Jornet ha esdevingut una de les personalitats més admirades del país. N’és conscient, i sap que viu econòmicament de la promoció de les seves gestes a la muntanya. Però mira de desconnectar del soroll mediàtic de seguida que pot.

VilaWeb el va poder entrevistar telefònicament ara fa pocs dies. El corredor de la Cerdanya parlava dels seus envits, de les il·lusions i les pors de la muntanya, i de com veu el país:

Entrevista de Kilian Jornet a VilaWeb: ‘Ara guanyar ja no importa tant’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any