Kilian Jornet i Núria Picas, campions del món amb estelada al podi

  • La corredora manresana es proclama campiona després de guanyar la Cursa dels Templers

VilaWeb
Redacció
29.10.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La corredora manresana Núria Picas s’ha proclamat campiona del món d’ultramaratons de muntanya, després de guanyar la Cursa dels Templers, de 72 quilòmetres i 3.200 metres de desnivell, disputada al municipi occità de Milhau (Roergue). El vencedor masculí del campionat del món d’ultramarató, sense necessitat de competir avui, és Kilian Jornet. Jornet i Picas han compartit estelada al podi.

Picas, com acostuma a fer en totes les curses que guanya, ha travessat la línia de fita amb l’estelada (vídeo), una iniciativa que ha agafat volada entre els corredors catalans, impulsada via Facebook sota el lema ‘Pluja d’estelades‘. La victòria li ha permès de guanyar el campionat del món a la neozelandesa Anne Frost, amb qui ja va tenir un gran colze a colze a la Cavalls del Vent d’ara fa un mes.

Jornet, que es va proclamar campió del món de curses de muntanya la setmana passada, després de guanyar la Diagonale des Fous (Illa de la Reunió) ja tenia els punts assegurats per a ser proclamat avui campió del món d’ultramarató, i no li ha calgut córrer. Els participants masculins han hagut de competir pel segon lloc. Jornet s’ha unit a Picas al podi, també amb una estelada.

Informació relacionada:

L’ANC omplirà d’estelades la marató de Nova York

Kilian Jornet tanca un any irrepetible amb una victòria a l’Illa de la Reunió

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any