Microsoft llança l’Internet Explorer 9

  • L'actualització del principal navegador d'internet es publica amb versió en català

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
15.03.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després d’un any de proves, Microsoft ha elegit un festival de música i de cinema independent com el South by Southwest d’Austin (Texas), i no pas un saló tecnològic, per presentar la darrera actualització del seu navegador. L’Internet Explorer 9 –amb més de trenta-sis milions de còpies en versió preliminar descarregades– introdueix més velocitat a l’hora de carregar pàgines i més capacitat per a treballar amb HTML 5. També presenta millores quant a la intimitat dels usuaris i a la reproducció de vídeo.

 

Amb aquesta actualització Microsoft mira de mantenir la posició dominant en el terreny dels navegadors, un posició que es va afeblint, d’any en any, perquè van adquirint més força alternatives ja consolidades com el Firefox de Mozilla (que ja és el primer navegador a Europa) i, una mica més lluny, el Chrome de Google.

El nou navegador funciona únicament amb Windows Vista i Windows 7, però no amb Windows XP, mal sigui el sistema operatiu del 45,3% d’usuaris de Windows. L’actualització del principal navegador d’internet s’ha publicat amb versió en català.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any