XIV Aplec del Mussol

  • Nota de premsa de l'ajuntament

VilaWeb
Redacció
02.05.2006 - 13:36

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El cap de setmana del 29 i 30 d’abril Sant Quirze del Vallès ha celebrat la catorzena edició de l’Aplec del Mussol.

Dissabte 29 d’abril a les 20 hores, a la Patronal, va tenir lloc l’acte de presentació, a càrrec de la periodista Virtu Moron, i el lliurament dels premis Mussol de l’Any a Carles Francino i als Guiñols de Canal +, i el Mussol de Sant Quirze al Grup d’Investigació i Història de Sant Quirze. Enguany el premi a la millor mussolada ha anat a mans del Club Ciclista del Pedra, que mussola molt per l’entorn de Berga, i a l’esportista local Laia Aubert, que ha mussolat en unes olimpíades d’hivern.

Diumenge 30 d’abril de 10 a 14 hores la Rambla de Lluís Companys va acollir la Gran Fira d’Artesans, en què els mussols de tot tipus són els veritables protagonistes. Es van poder admirar i comprar tot tipus de mussols i mussoles.

En el marc d’aquesta jornada es va organitzar el XII Concurs de dibuix escolar, adreçat a nens i nenes de 3 a 12 anys que vulguin dibuixar un mussol o quelcom interessant de l’Aplec i participar en el concurs que oferirà interessants premis. També es van poder veure els pastissos Mussol que preparats pels pastissers locals.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any