VilaWeb Paper: instruccions d’ús

  • Com podeu fer servir el nou producte dels subscriptors de VilaWeb

VilaWeb
Redacció
28.06.2017 - 22:00
Actualització: 04.12.2017 - 02:56

Us oferim les instruccions d’ús per a treure el màxim profit de VilaWeb Paper.

Com el rebrem? Cada dia a les deu del vespre rebreu un correu de redacció amb l’adreça des d’on podeu descarregar-vos el pdf. Clicant sobre aquesta adreça el podreu descarregar tantes vegades com vulgueu i a tants aparells com vulgueu, però us heu d’haver identificat.

Alternativament, també podeu anar a la pàgina del subscriptor o, encara millor, clicar sobre la pestanya ‘VilaWeb Paper’ del menú de VilaWeb. Aquí trobareu, a més, els diaris dels dies anteriors, per si en voleu recuperar cap.

Que vol dir que m’he d’haver identificat? M’he de saber la contrasenya? Sí. Cada subscriptor de VilaWeb s’identifica en tots els serveis amb un correu electrònic i una contrasenya. Una volta feta servir la primera vegada, no cal que la torneu a escriure, tret que reinicieu la màquina amb la qual entreu.

El correu electrònic que heu de fer servir és el mateix on us arriba cada dia a les deu del vespre el correu de redacció, amb el qual us vàreu donar d’alta. I si no recordeu la contrasenya, en podeu crear una clicant sobre ‘Recuperar contrasenya’ en la pàgina del subscriptor. Quan feu això, rebreu una nova contrasenya al correu electrònic, que podreu fer servir immediatament i que podreu tornar a canviar quan vulgueu.

En cas de dubte, poseu-vos en contacte amb suport@mesvilaweb.cat.

I si no m’arriba el correu? Tots els subscriptors reben el correu de les deu del vespre, llevat que hagin dit explícitament que no el volen rebre. Si no us arriba, comproveu que no ha anat a alguna bústia estranya o escriviu a suport@mesvilaweb.cat.

Ja tinc el pdf. Com el puc llegir? Una volta us hàgiu descarregat el document pdf amb l’edició del diari, podeu obrir-lo amb qualsevol programa dels que feu servir habitualment per llegir-ne el contingut. Normalment, si cliqueu sobre l’arxiu ja s’obrirà en el programa adequat.

L’he d’imprimir tot sencer? No. El document és preparat per a ser imprès en les impressores A4, les que hi ha normalment a casa i a l’oficina. Quan demaneu d’imprimir, com sempre, podeu seleccionar quines pàgines voleu, o bé imprimir el document complet. Normalment, el diari tindrà entre 12 i 16 pàgines per tal que no hàgiu d’imprimir massa. Els dies que hi hagi més continguts o continguts especials, simplement podeu imprimir-ne la part que us interessi.

I la interactivitat? Tot el document és interactiu. Si cliqueu sobre els menús o sobre els titulars de la portada, us traslladareu allà on vulgueu. La secció ’24H’ inclou vídeos que s’obriran en un navegador.

Si encara no sóc subscriptor de VilaWeb, puc veure res? Els subscriptors de VilaWeb rebran el diari cada vespre a les deu, de diumenge a divendres, llevat del mes d’agost. I el divendres els altres lectors podran descarregar-se també el diari especial del cap de setmana. Dissabte és l’únic dia que els subscriptors no rebran res al vespre.

Què he de fer si vull ser subscriptor de VilaWeb? Aneu a aquesta pàgina i ompliu-hi el formulari. Ací també trobareu tota la informació sobre els serveis a què tenen dret els subscriptors, a més de VilaWeb Paper.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any