Vull deixar de rebre les notificacions de VilaWeb al navegador del meu mòbil

A continuació us indiquem què heu de fer per deixar de rebre notificacions al telèfon mòbil. Recordeu que aquestes notificacions són activades per l’usuari i no les podem controlar des de VilaWeb. Potser les heu activades involuntàriament. Per desactivar-les heu de seguir aquests passos:
 • Navegador Google Chrome
 • · Obriu el navegador.
 • · A la part superior dreta, feu clic a tres punts que despleguen el menú i seleccioneu 'Configuració'.
 • · Pitgeu sobre l’opció ‘Configuració de lloc web’.
 • · Entreu dins ‘Notificacions’.
 • · Seleccioneu el lloc web de VilaWeb (https://www.vilaweb.cat) i s’obrirà una nova pantalla amb un botó per esborrar les notificacions. Quan cliqueu aquest botó, el sistema demanarà confirmació. Una vegada l'hàgiu donada, ja no rebreu més notificacions.
 • Navegador Mozilla Firefox
 • · A la part superior esquerra del navegador hi ha un cadenat. Pitgeu-hi a sobre i s’obrirà una finestreta.
 • · Cliqueu ‘Editar ajustos del lloc’ i s’obrirà una altra finestreta.
 • · En aquesta finestreta hi ha la paraula 'Notificacions' i un quadrat a la dreta. Per deixar de rebre notificacions, s’ha d’activar el quadrat i pitjar sobre el botó ‘Netejar’.

Vull deixar de rebre notificacions de l’app de VilaWeb

Si voleu desactivar les notificacions de l’app de VilaWeb, seguiu aquests passos:
 • Per a iPhone:
 • · Aneu a ‘Configuració’.
 • · Feu lliscar la pantalla avall fins a arribar a ‘VilaWeb’ i pitgeu a sobre.
 • · Una volta dins la configuració de l’aplicació de VilaWeb pitgeu sobre ‘Notificacions’ i desactiveu l’opció ‘Permetre notificacions’.
 • Per a Android
 • · Aneu a 'Ajustos'.
 • · Aneu a ‘Aplicacions’, feu lliscar la pantalla avall fins a arribar a ‘VilaWeb’ i pitgeu a sobre.
 • · Una volta dins la configuració de l’aplicació de VilaWeb, pitgeu sobre ‘Notificacions’ i activeu l’opció ‘Blocar-ho tot’.

Vull deixar de rebre les notificacions de VilaWeb a l’escriptori de l'ordinador

A continuació us indiquem què heu de fer per deixar de rebre notificacions a l’escriptori de l'ordinador. Recordeu que aquestes notificacions són activades per l’usuari i no les podem controlar des de VilaWeb. Potser les heu activades involuntàriament. Per desactivar-les heu de seguir aquests passos:
 • Navegador Google Chrome
 • · A la part superior dreta, feu clic a tres punts que despleguen el menú i seleccioneu 'Configuració'.
 • · A la part inferior, cliqueu 'Configuració avançada'.
 • · A ‘Privadesa i seguretat’, pitgeu a 'Configuració del contingut'.
 • · Feu clic a 'Notificacions'.
 • · Cerqueu la notificació de VilaWeb, cliqueu els tres punts que hi ha a la dreta i seleccioneu 'Elimina'.
 • Navegador Mozilla Firefox
 • · Feu clic a les tres línies que hi ha a la part superior dreta per obrir el menú i seleccioneu 'Preferències'.
 • · En l'opció 'Privadesa i seguretat', aneu a la secció 'Permisos'.
 • · Cliqueu el botó 'Paràmetres' que hi ha al costat de 'Notificacions'.
 • · Cerqueu la notificació de VilaWeb, seleccioneu-la i cliqueu el botó ‘Elimina el lloc web’ que hi ha a la part inferior de la finestreta.
 • Navegador Safari
 • · Seleccioneu 'Safari > Preferències'.
 • · Feu clic a ‘Notificacions’, seleccioneu el lloc web VilaWeb i cliqueu el botó ‘Eliminar’ que hi ha a la part inferior de la finestreta.

Com puc llegir els articles sense anuncis?

Heu de començar sessió com a subscriptor i automàticament podreu llegir el diari sense publicitat. Si voleu tornar a veure els anuncis podeu clicar al botó ‘Amb anuncis’ que trobareu després del títol dels articles. Podeu iniciar sessió com a subscriptor de VilaWeb anant a 'Inici sessió' que trobareu a la capçalera del diari, si feu servir un ordinador. Si feu servir un dispositiu mòbil a la capçalera hi trobareu la icona d'una persona. Se us desplegaran uns camps on heu de posar l’adreça de correu i la contrasenya que vau posar quan us vau donar d’alta. Si no recordeu la contrasenya podeu crear-ne una de nova des d'aquesta pàgina: https://www.vilaweb.cat/registre/recover (heu d'omplir el formulari posant la vostra adreça de correu, i un cop omplert rebreu un missatge que contindrà un enllaç, si cliqueu aquest enllaç anireu a una pàgina on haureu de posar dos cops la nova contrasenya que vulgueu).

Com puc fer-me subscriptor de VilaWeb?

Podeu donar-vos d’alta omplint un formulari online o bé trucant-nos al 689 344 437, de 9.00 a 14.00. L’enllaç a la pàgina des d’on podeu consultar els avantatges de ser membre de VilaWeb i accedir als formularis d’alta és: https://www.vilaweb.cat/registre/registre-subscriptor#com-apuntar-s-hi

Com puc iniciar sessió com a subscriptor?

Podeu començar la sessió anant a ‘Inici sessió’ que trobareu a la capçalera i omplint els camps amb l’adreça de correu i la contrasenya que vau posar quan us vau donar d’alta. Si no recordeu la contrasenya, podeu crear-ne una de nova des d’aquesta pàgina: https://www.vilaweb.cat/registre/recover (heu d’omplir el formulari escrivint-hi la vostra adreça de correu; una vegada omplert, rebreu un missatge que contindrà un enllaç; si el cliqueu, anireu a una pàgina on haureu d'escriure dues vegades la nova contrasenya que vulgueu).

Si sou subscriptor, per què és important que m'autentifiqui?

Si no us autentifiqueu el sistema no us reconeix com a subscriptor i podreu gaudir dels avantatges. Autentificar-vos és fàcil, podeu iniciar sessió com a subscriptor de VilaWeb anant a "Inici sessió" que trobareu a la capçalera del diari, si feu servir un ordinador. Si feu servir un dispositiu mòbil a la capçalera hi trobareu la icona d'una persona. Se us desplegaran uns camps on heu de posar l'adreça de correu i la contrasenya que vau posar quan us vau donar d'alta.

Vull rebre els butlletins de VilaWeb al meu correu electrònic

 • · Les notícies del dia. Les notícies més destacades del dia, podeu donar-vos d'alta aquí.
 • · Diari d'un judici polític. La crònica i l'anàlisi de Josep Casulleras de tot allò que passa al Tribunal Suprem espanyol. Podeu donar-vos d'alta aquí.

No recordo la contrasenya d’accés a la meva subscripció

Si sou subscriptor de VilaWeb i no recordeu la contrasenya d’accés, en podeu crear una de nova des d’aquesta pàgina: https://www.vilaweb.cat/registre/recover Heu d’omplir el formulari posant la vostra adreça de correu. Una vegada omplert, rebreu un missatge que contindrà un enllaç. Si el cliqueu, anireu a una pàgina on haureu d'escriure dues vegades la nova contrasenya.

Sóc subscriptor i vull obrir un bloc. Com ho puc fer?

Per obrir un bloc ens heu de dir el nom d’usuari que voleu que tingui i nosaltres l’obrirem (només pot contenir lletres minúscules i xifres i no pot tenir espais ni punts). El nom d’usuari serveix per a accedir al bloc i també forma part de l'adreça: http://blocs.mesvilaweb.cat/nom_usuari També es mostra com a signatura dels apunts, tot i que això es pot modificar des de l’administració del bloc. Des de l’administració també podreu canviar la contrasenya que us facilitarem, el títol del bloc i més paràmetres. Ens podeu enviar el nom d’usuari del bloc a l’adreça de correu subscriptors@vilaweb.cat

Què és +VilaWeb, què és el servei de subscripció de VilaWeb?

Per a poder fer un diari de qualitat i amb incidència social, cal que tingui una base econòmica forta. Per aconseguir-ho, amb la publicitat no n'hi ha prou i calen subscriptors. Els subscriptors són importants, a més a més, perquè aporten una visió de la realitat i un contrast informatiu que resulta molt enriquidor per a la redacció. El servei de subscripció de VilaWeb és, doncs, en primer lloc una mostra de compromís amb el projecte informatiu del diari, per reforçar-lo, però també un suport econòmic clau, per fer-lo possible cada dia.

Què implica ser subscriptor de VilaWeb?

Ser subscriptor de VilaWeb és sobretot un gest de suport al periodisme independent, crític i compromès que VilaWeb practica des del 1995. Amb la subscripció a VilaWeb es pot gaudir de tot de serveis que procuren al subscriptor una experiència informativa molt més intensa i una relació especial amb la redacció. Però el fet determinant és la voluntat de donar suport al diari i a la informació que presenta. Fent-vos subscriptors de VilaWeb feu possible l’existència de VilaWeb i que centenars de milers de persones el puguin llegir. Per a VilaWeb és important de remarcar que la informació ha de ser oberta i igual per a tothom. El nostre compromís social no ens permet d'admetre que qui pagui més tingui una informació millor. Ara, respectant aquest principi, sí que podem agrair la generositat dels subscriptors presentant-los una experiència diferent i més rica.

Quin preu té ser subscriptor de VilaWeb?

Bàsicament, els subscriptors poden ser adherits o col·laboradors. Els adherits paguen 60 euros l’any, mentre que els col·laboradors en paguen 120. També es pot optar per fer pagaments trimestrals. Es pot pagar amb targeta de crèdit, amb domiciliació bancària o per mitjà de PayPal. Els estudiants també s'hi poden subscriure a un preu especial. I si voleu ajudar-nos amb una quantitat superior a l’establerta podeu ser Protectors de VilaWeb.

Quant dura la subscripció?

La subscripció té una durada d’un any.

A quins serveis tinc accés com a subscriptor?

Hi ha dos formats bàsics de subscripció: adherits i col·laboradors. Els adherits tenen els següents serveis:
 • · El diari de demà. Tots els membres de +VilaWeb poden llegir cada dia, a partir de les deu del vespre, el contingut del diari que la resta de lectors no llegiran fins l’endemà. El trobareu a la portada del diari, en una placa titulada «El diari de demà».
 • · Llegir el diari sense anuncis. Identificant-vos com a subscriptor, podreu llegir el diari sense publicitat. Podeu iniciar sessió introduint el correu electrònic i la contrasenya que heu posat en el formulari d'alta.
 • · VilaWeb Paper. Cada dia rebreu l'edició de VilaWeb en format pdf, pensada per a ser impresa a casa o per a ser llegida en tauletes, mòbils o ordinadors. Aquesta edició, que anomenem 'VilaWeb Paper' no surt el dissabte ni durant el mes d'agost.
 • · Xarxa VW. Podreu participar de forma voluntària en aquesta xarxa social interna, on només hi ha subscriptors de VilaWeb. Funciona d'una manera semblant a Facebook, però no és pública ni accessible a ningú que no siga subscriptor. Hi podeu posar comentaris, crear grups, enviar missatges, participar en xats i, en general, relacionar-vos lliurement amb la resta de subscriptors del diari. Per participar en la Xarxa VW, primer heu d'activar el vostre usuari. La primera vegada que entreu a la Xarxa VW, un botó us demanarà d'activar-lo i ja restarà activat sempre que ho vulgueu.
 • · Comentaris a l'editorial i a les notícies. Podreu afegir comentaris propis a totes les notícies i articles. Tanmateix, aquests comentaris només els podran llegir els subscriptors i el públic general no els veurà. Després de l'experiència de tots aquests mesos en què hem publicat els comentaris dels membres de +VilaWeb a l’editorial, considerem que serveixen per a reforçar la comunitat de subscriptors. Per això pensem que el servei es pot ampliar, sense contradir la política tradicional del diari de no permetre que els lectors, indiscriminadament, facen comentaris de les notícies.
 • · Eina de favorits. Us permet de desar en un espai personal a la web els articles que trobeu interessants per recuperar-los quan vulgueu d'una manera senzilla.
 • · Hemeroteca de portades. Tindreu accés a totes les informacions publicades pel diari els dies anteriors, amb una hemeroteca de portades espectacular.
 • · Podreu participar en actes exclusius per als subscriptors del diari, tant a la redacció com en espais públics.
 • · Podreu obtenir descomptes a la botiga de VilaWeb.
 • · Esteu convidat a participar en les Assemblees anuals de lectors de VilaWeb.
A més de tots aquests serveis generals, els col·laboradors tenen també dos serveis especials més a la seva disposició:
 • · Comptes associats. Podeu crear dues subscripcions associades al vostre compte, per a les persones que ho considereu convenient.
 • · Grup de Whastapp amb el director de VilaWeb. Tots els col·laboradors poden participar en un grup privat de Whatsapp en què també hi ha el director de VilaWeb, per comentar notícies, avisar de fets o suggerir informacions.

Sóc subscriptor i veig uns anuncis animant-me a fer-me subscriptor. Puc deixar de veure'ls?

Podeu deixar de veure aquests anuncis si inicieu sessió com a subscriptor.

Com puc actualitzar les dades de pagament de la meva subscripció?

Podeu canviar les dades de pagament des de la vostra pàgina de perfil de subscriptor seguint aquests passos:

Com es gestiona un bloc de VilaWeb (tutorial)

Us presentem uns tutorials en vídeo per a aprendre a fer servir el nou sistema de blocs de VilaWeb. Punxant sobre cadascun dels enllaços anireu a una pàgina que té un vídeo demostratiu de com funciona l’editora. Si el seguiu pas a pas aprendreu a fer servir el nou sistema amb molta comoditat.